Kado Boompje

Groen, duurzaam en voor iedereen!

Wil jij jouw medewerkers dit jaar verrassen met een blijvend cadeau? Kies dan voor een boompje als kerstpakket! Een boom is een groen en duurzaam cadeau waar iedereen blij van wordt. Ook kan dit boompje in iedere tuin kan worden geplant, zelfs in een bloempot op het terras of op een klein stadsbalkon! Alle boompjes zijn geënt op stam, waardoor de boompjes op een leuke hoogte van circa 85cm blijven. Er is altijd wel een plekje voor te vinden en dat maakt dat het een geschikt cadeau is voor iedereen. Kies uit twee van onze meest populaire soorten: de geliefde olijfboom of de prachtige sneeuwbal (viburnum tinus). Beide bomen zijn wintergroen en daardoor tijdens de kerstperiode prachtig om cadeau te geven.

Samen met de feestelijke cadeauverpakking (bruine geschenkbox of luxe kartonnen houtlook geschenkbox met handvat van 30x30x100cm (lxbxh)) is dit een werkelijk feestje om te ontvangen! Aanvulling met bv lekkernijen mogelijk. Kies bv voor het appelboompje incl. aanvullende ingrediënten voor het bakken van een heerlijke appeltaart!

De pot van de boom wordt sierlijk verpakt in een jute cadeauzakje. Aan de geschenkbox hangen wij een feestelijke kaart met een houten logoschijfje. Zo is het pakket direct klaar om te geven. Wil jij liever een kaart die helemaal past bij de huisstijl van je bedrijf? Ook dat is bij ons mogelijk. Lever je eigen ontwerp aan of laat ons creatieve designteam voor je aan de slag gaan!

Ontzorging in de verzending naar jouw medewerkers of zakelijke relaties? We informeren je graag!

Vanafprijs per stuk
€ 19.99
Minimum aantal
25
Artikelnummer
K018

Prijzen zijn excl. btw &
maatwerk is onze standaard

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.