En Route

De producten van ‘EN ROUTE’ zijn niet alleen heerlijk, ze hebben ook een avontuurlijke uitstraling. Geen uitdaging is jou te veel, je vindt altijd wel een oplossing en daarom word je gewaardeerd als fijne werknemer.

Combineer jouw keuze uit producten met b.v. deze luxe NORLÄNDER sport-/weekendtas gemaakt van vegan leer. Het ontwerp oogt strak en chique. Kenmerkend zijn de fraaie zipper pullers die aan de tas zitten. Het afsluitbare voor- en zijvak zijn ideaal voor het opbergen van kleine accessoires. Door het waterafstotende materiaal en de gecoate ritssluitingen, is de tas uitermate geschikt voor regenachtige dagen. De tas is te dragen middels de draaghengels aan de bovenzijde of de verstelbare schouderband en beschikt over een ruim binnen compartiment. Al met al de perfecte tas om al je benodigdheden in mee te nemen. Verkrijgbaar in div. kleuren en materialen.

Een mooie combinatie met bv. deze Simply Green hangende toilettas, een duurzame en praktische reisaccessoire. De toilettas is gemaakt van RPET polyester. Dit betekent dat er 3 gerecyclede PET flessen zijn gebruikt voor deze tas. De toilettas kan worden uitgevouwen en vervolgens opgehangen middels de haak. Hierdoor zijn alle toiletspullen binnen handbereik. Het opbergcompartiment in het midden is bevestigd met klittenband en kun je er eenvoudig van af halen. Hierdoor komt een spiegel tevoorschijn. Naast het middelste compartiment zijn er twee extra opbergvakken. Deze toilettas biedt dus genoeg ruimte voor al je toiletartikelen. Ook div. andere varianten en kleuren verkrijgbaar.

Vanafprijs per stuk
€ 40
Minimum aantal
25
Artikelnummer
K022

Prijzen zijn excl. btw &
maatwerk is onze standaard

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.