Lederen schort Xapron

Zoek je een uniek en luxe relatiegeschenk van 100% topkwaliteit met jouw persoonlijke tintje?

Deze schorten zijn leverbaar in 7 verschillende soepele leersoorten en verschillende modellen. Naast de keuze in de kwaliteit van het schort kan je ook een keuze maken uit meer dan 21 verschillende kleuren die we aanbieden. Hierdoor heeft elk schort zijn eigen look&feel. Ga je voor stoer zwart, klassiek bruin of eigenzinnig blauw?

De Xapron schort van leer is altijd voorzien van stevige verstelbare banden (diverse varianten), een eenvoudige verstelbare gespsluiting en een handige theedoeklus. Maar je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om je leren schort te customizen met de diverse accessoires die wij bieden. Kies voor een extra pocket, handig om je spatels, kruiden of andere benodigheden tijdelijk in op te bergen tijdens het grillen. Of ga voor een bottle houder, zodat je biertje altijd binnen handbereik is. Ook een gravure met je bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden. Handgemaakt in Nederland.

Verkrijgbaar als heren-, dames- en kindermodel. Ook leverbaar als korte leren sloof.

Vanafprijs per stuk
€ 70
Minimum aantal
1
Artikelnummer
K206

Prijzen zijn excl. btw &
maatwerk is onze standaard

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.